Autoruit blinderen en tinten

Uw autoruiten blinderen of tinten moet nauwkeurig gebeuren. U kiest voor het beste voor uw auto. U kiest voor een kleur die past bij uw auto en bij uw wensen. Materialen die van de beste kwaliteit zijn en die een leven lang mee gaan. Blindeer Service Lunteren is dé glasfolie specialist die deskundig en nauwkeurig uw wensen behandelt. Wij bieden u meerdere opties aan, zodat uw auto geheel naar wens wordt. Ook tinten en blinderen wij volgens de Nederlandse regelgeving. Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact op met specialist Isja Visser, Blindeer Service Lunteren.

Welke tint raamfolie past bij uw auto?

Vindt u het lastig om de juiste tint voor uw autoruiten te bepalen? Door onze jarenlange ervaring en ons ruime assortiment kunnen wij u professioneel advies geven. Wij bieden verschillende tinten om uit te kiezen, van 5 tot en met 70% lichtdoorlaatbaarheid. Zo kunt u zelf kiezen hoe uw auto eruit komt te zien. Wilt u dat uw auto veel licht doorlaat? Kies dan voor een hoger percentage. Advies nodig? Bel gerust of kom eens langs in onze showroom.

Auto's blinderen

Voordelen van autoruiten blinderen

Autoruiten blinderen kent veel voordelen, zoals het vergroten van uw privacy in uw auto. Of het terugdringen van de zonnewarmte en UV-straling in uw auto. Veel UV-straling zorgt op den duur voor verkleuring van uw interieur.

Onze werkwijze

Het tinten en blinderen van autoruiten is precisiewerk. Het vraagt om echt vakmanschap. Door het op de juiste manier aanbrengen van de folie door de specialisten van Blindeer Service Lunteren garanderen wij u echte kwaliteit. Onze werkplaats is schoon en ingericht voor het tinten van autoruiten en koplampen om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Het monteren van de raamfolie gebeurt aan de binnenkant van de autoruiten. Naast het blinderen van autoruiten, kunt u bij ons ook terecht voor het koplampen tinten en gebouwen blinderen.  

Tarieven autoruiten blinderen

Iedere auto is anders. Daarom bepalen wij niet vooraf een vast tarief. Afhankelijk van uw wensen en autotype, maken wij een offerte op maat voor u. Ook een offerte aanvragen voor uw autoruiten? Neem gerust contact op via telefoonnummer 06-81362846, stuur een e-mail naar info@blindeerservicelunteren.nl of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Zonneband aanbrengen

Naast het tinten en blinderen van autoruiten, brengen wij ook raambanden aan. Dit is een strook folie op de voorruit waardoor de bestuurder niet wordt verblind door zonlicht. Daarnaast zorgt de raamband voor een mooiere uitstraling van uw auto of bedrijfswagen.

We gebruiken hiervoor 5% lichtdoorlatende folie zodat de bestuurder nog wel het stoplicht kan zien. 

Auto aanleveren

Wanneer u door ons uw auto laat behandelen, wilt u zich dan onze aanlevervoorwaarden houden?