Koplampen tinten

Koplampen tinten geeft een stoere, luxe uitstraling aan uw auto. Wij tinten uw koplampen, achterlichten, reflectoren en mistlampen professioneel met folie van hoge kwaliteit. Dit zorgt niet alleen voor een andere uitstraling, maar door de UV-werende werking verkleurd de lamp niet meer. Om onveilige situaties met glazen koplampen te voorkomen, zijn lampen tegenwoordig van kunststof. Dit wordt sneller dof en verkleurd eerder.

Zelfherstellende folie

De folie die wij toepassen geeft de lamp niet alleen een andere tint, maar biedt ook bescherming tegen steenslag en gebruikerskrassen. Tint folies zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Afhankelijk van uw wensen, kiezen we de folie die het beste bij uw wensen en auto past. Een aantal mogelijke kleuren zijn: transparant, smoke en zwart. 

Meer informatie over deze folie vindt u bij anti-steenslagfolie.

Koplampen tinten

Voordelen van lampen tinten

Het tinten van uw koplampen en achterlichten kent een aantal voordelen, zoals:

  • De folie beschermt tegen krassen en steenslag, zo behoudt de auto zijn waarde langer.
  • De folie geeft een luxere uitstraling aan de auto.
  • De koplampen zijn makkelijk schoon te houden én waterbestendig.
  • De folie verandert niet van kleur en is UV-bestendig.
  • Eenvoudig te vervangen in geval van schade.
  • De koplampen blijven langer mooi, omdat de folie de uv-straling tegenhoudt.

Tarieven koplampen tinten

Iedere auto is anders. Daarom bepalen wij niet vooraf een vast tarief. Afhankelijk van uw wensen en autotype, maken wij een offerte op maat voor u. Wilt u weten wat de kosten voor het tinten van uw koplampen zijn? Neem contact op met Isja Visser op 06-81362846!