Lichtstraat blinderen

Energiezuinig en comfortabel

Werken en wonen in een gebouw is prettiger als er veel daglicht aanwezig is. De oplossing daarvoor is het toepassen van lichtstraten en lichtkoepels in de daken van (bedrijfs-)panden en woningen. Deze ramen zorgen wel dat er veel zonlicht en daarmee warmte maar ook UV-licht wordt doorgelaten.

Door de lichtstraat of lichtkoepel te blinderen wordt het glas/kunststof warmte- en UV-werend. Dit heeft als gevolg dat er minder warmte in het gebouw komt en een eventuele airconditioning minder hard hoeft te werken. Daarnaast wordt 99% van het UV-licht geweerd zodat het interieur niet of nauwelijks meer verkleurd.

Het blinderen van een lichtstraat of lichtkoepel is eenvoudig te combineren met privacyfolie. Daarmee kunt u naar buiten kijken, maar anderen niet naar binnen. Terwijl er voldoende lichtinval is om het pand gezellig en comfortabel te houden.

i

Lichtstraat blinderen

  1. Minder warmte ontwikkeling, daardoor besparen op energiekosten.
  2. Omdat het UV-licht wordt geweerd, verkleurd het interieur niet.
  3. U bespaart op stroom omdat de airconditioning minder nodig is.

Direct een afspraak maken

Wilt u meer woon- of werkcomfort onder de lichtstraat of lichtkoepel van uw bedrijfspand of woning? Laat deze dan door ons blinderen met warmtewerende folie.

Vul het formulier met uw contactgegevens in en we nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lichtstraat of lichtkoepel blinderen

Hieronder een impressie van het blinderen van een lichtstraat: