Ramen tinten

Ramen zijn bedoeld om daglicht door te laten. Klinkt logisch maar het heeft daarom wel meer gevolgen. Een ruimte achter het glas is namelijk wel verlicht maar met (fel) zonlicht wordt het ook warmer. Ook verkleurt het interieur door de UV-straling.

Door de ramen te tinten met folie kunnen deze nadelige gevolgen worden opgelost. Er is keuze in verschillende foliesoorten, zowel gekleurd als transparant, maar ook UV-werend of juist inbraakwerend.

Waarom ramen tinten?

Er zijn allerlei redenen om de ramen van uw gebouw of voertuig te voorzien van folie:

  • Warmte- en lichtoverlast beperken voor bijvoorbeeld patiĆ«nten van een zorginstelling
  • Zicht vanuit een klaslokaal blokkeren zodat kinderen minder snel afgeleid zijn
  • De ramen van uw (bedrijfs-)pand inbraakwerend of vertragend maken.
Ramen tinten

Voordelen van ramen tinten

De belangrijkste voordelen van getinte ramen zijn divers en afhankelijk van het soort folie. Maar de volgende voordelen kunnen voor uw voertuig of pand van toepassing zijn:

  • Minder last van fel zonlicht in de ogen
  • Nauwelijks warmteontwikkeling achter het glas
  • Inkijk vanaf buiten (of binnen) minimaliseren
  • Verkleuring van het interieur voorkomen
  • Inbraakvertragende ruiten

Neem contact op met uw wensen en we bepalen welk foliesoort voor uw pand of voertuig het meest geschikt is.

Onze werkwijze

Het tinten en blinderen van ruiten is precisiewerk. Het vraagt om echt vakmanschap. Door het op de juiste manier aanbrengen van de folie door de specialisten van Blindeer Service Lunteren garanderen wij u echte kwaliteit. Onze werkplaats is schoon en ingericht voor het tinten van de ramen van voertuigen en koplampen om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Ook op locatie werken wij met professionele apparatuur om het beste resultaat te behalen.

Tarieven blinderen/tinten

Iedere oppervlakte is anders. Daarom bepalen wij niet vooraf een vast tarief. Afhankelijk van uw wensen en autotype, maken wij een offerte op maat voor u. Wilt u weten wat de kosten voor het tinten van uw koplampen zijn? Neem contact op met Isja Visser op 06-81362846!