Zonneband plaatsen

Een voorruit is een groot oppervlak wat wel zo fijn is voor het zicht aan de voorzijde van de auto. Maar in veel voertuigen is er daardoor wel wat overlast door het zonlicht. We brengen daarom regelmatig een zonneband aan, zodat de bestuurder niet steeds zonlicht in zijn ogen krijgt.

We voorzien de bovenste rand van de voorruit van een raamband, bestaande uit hoogwaardige glasfolie. 90% van de tijd valt het zonlicht daarom niet meer op het gezicht van de bestuurder. Niet alleen comfortabel maar ook veiliger voor bestuurder en medeweggebruikers.

Omdat we 5% lichtdoorlatende folie gebruiken blijft het mogelijk om het stoplicht door de zonneband heen te zien. Wel zo makkelijk omdat je anders steeds moet bukken om onder de raamband door te kijken. 

Naast de veiligheid en het hogere comfort voor de inzittenden, geeft een raamband een auto een mooier design. Wil je eerst advies of een offerte, neem dan contact met ons op.

Raamband plakken

Onze werkwijze

Het aanbrengen van een zonneband of raamband, is precisiewerk. Het vraagt om echt vakmanschap. Door het op de juiste manier aanbrengen van de folie door de specialisten van Blindeer Service Lunteren garanderen wij u echte kwaliteit. Onze werkplaats is schoon en ingericht voor het tinten van autoruiten en koplampen om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Naast zonnebanden, kunt u bij ons ook terecht voor het blinderen van auto’s, machines, gebouwen en nog veel meer.