Design/striping

Een auto heeft vrijwel altijd één kleur lak. De verschillende bumpers en/of lijsten zijn bovendien lang niet altijd meegespoten. Kortom er kan nog wel het een en ander worden verfraaid. Daarom wrappen wij auto’s, maar ook vrachtwagens en (bouw-)machines. Niet alleen kunnen we zorgen dat alle niet gespoten delen ook mooi zijn, maar we brengen ook striping of designs aan.

Wrappen van voertuigen

Juist de oppervlakten van auto’s zijn meestal niet vlak. Allerlei rondingen en hoeken zorgen voor het design van de carrosserie. Wanneer die gewrapt moet worden, vraagt dit om veel aandacht. Door onze jarenlange ervaring zijn we gewend aan het strak aanbrengen van folie op de meest uitdagende vlakken. Bovendien beschikken we over een computergestuurde foliesnijder waarmee we de folie vooraf al in de juiste vorm snijden. De meeste auto’s staan in onze database voor een snelle en efficiënte wrapklus.

Design-striping

Design wrappen

Vrijwel iedereen kent het voorbeeld van een vrachtwagen waar een gekleurde bies wordt aangebracht. Dit kan er voor zorgen dat een voertuig een veel mooiere uitstraling krijgt. Ook auto’s, maar ook bouwmachines kunnen worden voorzien van designs die het geheel mooier maken. Ook reclame aanbrengen kan door wrappen. Bijvoorbeeld door het uitsnijden van uw logo en gegevens in matte folie. De glimmende lak van uw bedrijfswagen maakt de reclame en letters vervolgens zichtbaar.

Striping aanbrengen

Als u wilt dat uw bedrijfswagens beter opvallen, kunt u ze door ons laten voorzien van striping. Ook auto’s zijn te voorzien van bijvoorbeeld race-striping of een finishvlag. Een groot aantal modellen ogen veel sportiever met de juiste strepen of patronen.

Meer weten over de mogelijkheden of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.