Gebouw wrappen

Zowel de binnen- als de buitenkant van een gebouw bestaan uit allerlei oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan gevelbeplating, kozijnen, deuren en nog veel meer. Om allerlei redenen kan het gewenst zijn om de kleur te veranderen of beschadigingen te repareren. In zo’n geval kunt u deze oppervlakken door ons laten wrappen.

Pand wrappen

Vanuit onze jarenlange ervaring met het plakken van glasfolie, lakbeschermingsfolie en nog veel meer, wrappen we ook (bedrijfs-) panden. U kunt hierbij denken aan het plakken van kozijnen voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudsvrije laag. Ook wandpanelen kunnen worden gewrapt om bijvoorbeeld beschadigingen weg te werken of juist de stijl van het pand te veranderen.

Gebouw wrappen

Kozijnen wrappen

In de afgelopen decennia zijn de kunststof en aluminium kozijnen hun opmars begonnen. Dit betekent dat er steeds meer woningen en bedrijfspanden voorzien van deze kozijnen. Hoewel de kwaliteit van de profielen steeds beter wordt, kunt u nog altijd verkleuringen tegenkomen. Bovendien passen de kleuren van een aantal jaar terug niet meer altijd bij de huidige trends. Daarom voorzien we kozijnen van folie in de door u gewenste kleur. Zo blijven de kozijnen onderhoudsvrij, maar wel in de kleur die u wenst.

Wandpanelen wrappen

Een staalconstructie met wandpanelen als gevelbekleding, dit is de basis van veel bedrijfspanden. Deze panelen kunnen last hebben van verkleuring door UV-licht. Ook komt het vaak voor dat een nieuwe eigenaar liever een andere kleur wenst voor de gevel van het pand. Of een bedrijf kiest een andere huisstijl en daar past de uitstraling van het pand niet meer bij. In dat geval is het wrappen in de gewenste kleur de ideale oplossing. 

Beschadigingen repareren

Overal om ons heen kunnen beschadigingen ontstaan. Veel oppervlakten kunnen wel gerepareerd worden, maar de kans dat dat zichtbaar blijft, is groot. In veel gevallen kunnen we door te wrappen, deze reparaties weg werken. 

Neem contact op voor meer informatie, voorbeelden of een afspraak voor het wrappen van uw gebouw.