Lakbescherming

De lak van uw auto, vrachtwagen of machine, beschermt de carrosserie. Wanneer de lak beschadigt wordt het onderliggende materiaal blootgesteld aan de weersinvloeden. Daarnaast wordt een voertuig er niet mooier van wanneer de lak loslaat en de kleur niet meer overal aanwezig is. Door uw de lak te voorzien van zogenaamde Paint Protection Film, wordt de lak jarenlang beschermd door een onzichtbare laag.

Waarom Paint Protection Film?

Door de lak van uw voertuig te voorzien van een beschermlaag, worden eventuele beschadigingen voorkomen. Uiteraard is dit wel afhankelijk van het soort schade, maar krassen en schade door steenslag, worden door het folie voorkomen. Is het folie zelf licht beschadigt? Dan kan dat met warme lucht worden hersteld. Is het folie wat zwaarder beschadigt? Dan is het een kwestie van dat specifieke deel van het folie vervangen.

Lakbescherming

Paint Protection Folie

We leveren de lakbeschermingsfolie van XPEL in drie varianten:

Ultimate Plus

Paint Protection

Stealth

Tracwrap

Paint Protection Tracwrap

Zoek uw eigen auto in de database

De lakbeschermingsfolie die we aanbieden voor voertuigen staat in een database zodat we de folie vooraf op maat snijden. Zo voorkomen we dat we onnodig moeten snijden op uw auto. Wilt u weten of de beschermingsfolie voor uw auto in onze database staat? Staat uw auto er niet bij, neem dan contact met ons.

Check uw voertuig via de onderstaande knop.

Kofferbak bescherming

De kofferbak van een auto wordt gebruikt om spullen te vervoeren. Dit zorgt ervoor dat er vaak voorwerpen over de achterbumper en kofferbakdrempel schuiven. Door de bovenkant van de achterbumper te voorzien van lakbeschermingsfolie, blijft deze mooi. Ideaal om krassen van bijvoorbeeld de nagels van uw huisdier of de kinderwagen tegen te gaan. Ontstaan er krassen in het folie, dan kan deze met hete lucht worden gerepareerd of hoeft alleen de folie te worden vervangen.

Wanneer de lak al beschadigd is, kunnen we de bumper voor u polijsten (meerprijs). 

Het grote voordeel van Paint Protection Film

Door uw lak te beschermen, behoudt het voertuig zijn waarde veel beter. Want als u bijvoorbeeld uw auto wilt verkopen of inruilen, is de lak nog in nieuwstaat. Want door de folie heeft UV straling ook geen invloed gehad, waardoor de lak nog net zo glimt als voordat er folie werd aangebracht.

Lakbescherming van uw voertuig?

Heeft u een nieuwe auto, vrachtwagen of machine aangeschaft en wilt de lak zo goed mogelijk beschermen? Laat ons dan uw voertuig voorzien van hoogwaardige folie. Hiermee blijft de kleur jarenlang goed en beschadigt de onderliggende lak niet. Hierdoor is de kans op roest of een andere corrosievorm, geminimaliseerd en behoudt uw auto zijn waarde beter.

Neem contact op voor meer informatie, voorbeelden of een afspraak.

Lakbeschermingsfolie