Oldtimer beschermen

Een lang gekoesterde droom kan in vervulling gaan als u een mooie oldtimer op de kop tikt. Door de auto volledig te restaureren heeft u niet alleen een waardevol maar ook een dierbaar bezit gekregen. Maar een oldtimer is ook om plezier mee te hebben. Laat hem niet in de garage of opslag staan, maar trek er op uit. Bent u bang dat de kwetsbare of recent vernieuwde lak beschadigt? Laat de auto dan door ons voorzien van Paint Protection Film.

Waarom Paint Protection Film?

Door de lak van uw voertuig te voorzien van een beschermlaag, worden eventuele beschadigingen voorkomen. Uiteraard is dit wel afhankelijk van het soort schade, maar krassen en schade door steenslag, worden door het folie voorkomen. Is het folie zelf licht beschadigt? Dan kan dat met warme lucht worden hersteld. Is het folie wat zwaarder beschadigt? Dan is het een kwestie van dat specifieke deel van het folie vervangen. 

De folie beschermd daarnaast ook tegen verkleuring door UV straling en zorgt ervoor dat de lak zijn glans behoudt.

Oldtimer ppf

Paint Protection Folie

We leveren de lakbeschermingsfolie van de fabrikant XPEL, in drie varianten:

Ultimate Plus

Paint Protection

Stealth

Tracwrap

Paint Protection Tracwrap

Waarde behouden

Door de lak te beschermen met beschermingsfolie, blijft dit in de staat waarin het verkeerd. Dus wanneer u uw oldtimer als investering heeft, blijft deze zijn waarde behouden. De lak wordt immers niet dof, verkleurd niet door UV straling en bij gebruik ontstaan er geen gebruikersporen. 

We adviseren om folie aan te brengen op autolak dat in goede conditie is. Wanneer de lak al lichtjes beschadigd is, kunnen we de bumper voor u polijsten (meerprijs). 

Plezier van uw oldtimer

Een auto op leeftijd aankopen, betekend vaak ook dat deze moeten worden opgeknapt. Of u heeft een exemplaar gevonden die in erg goede conditie. Dit kan u ervan weerhouden om met de auto de weg op te gaan. Maar daarmee ontneemt u zichzelf het plezier waar u altijd naar uit hebt gekeken. Wij zouden het zonde vinden en brengen daarom graag lakbeschermingsfolie aan. Zo kunt u naar hartelust rondrijden zonder zich zorgen te maken om steenslag, krasjes of andere lichte schade.

Neem contact op voor meer informatie, voorbeelden of een afspraak.

Oldtimer beschermen