Ontchromen

Met name de luxere auto’s zijn vaak voorzien van allerlei chromen stijlelementen. Dit kan als onderdeel van het geheel voor een luxe uitstraling zorgen. Maar het heeft ook iets klassieks en daarom is niet iedereen van mening dat het een auto mooier maakt. Zeker als u een meer sportieve look wilt, kunnen juist deze chromen elementen daar afbreuk aan doen.

Wat is ontchromen?

Bent u van mening dat uw auto er mooier van wordt als het chroom wordt verwijderd, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij gebruiken hoogwaardige folie om de glanzende zilverkleurige elementen bijvoorbeeld matzwart te maken. Of we gebruiken dezelfde kleur als de lak om zo nog minder contrast te krijgen.  

Ook bij vrachtwagens komen chromen sierelementen steeds meer voor. Ook interieurs van zowel auto’s als vrachtwagens kunnen voorzien van chroom. Ook dat kunnen wij aanpassen.

Ontchromen

Wat kan je verwachten?

Door het zwart wrappen van chromen lijsten, krijgt uw auto een compleet andere uitstraling.

Zie het voorbeeld van ontchroomde lijsten. Beweeg de slider heen en weer om het verschil te zien!

Before After

Waarom ontchromen?

Chromen sierlijsten van zowel het exterieur als interieur kunnen worden vervangen. Toch is dit niet optimaal, want de kans op beschadigingen is daardoor groter. Bovendien kan het een dure grap zijn om allerlei onderdelen van je auto of vrachtwagen te vervangen. 

Strak en sportief

Door de chromen elementen te wrappen in matte kleuren of bijvoorbeeld een carbon look, krijgt uw voertuig een strakke en sportieve uitstraling. Het klassieke chroom is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor een moderne uitstraling.

Wilt u ook af van de chromen sierelementen van uw voertuig? Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.