Wederverkopers

Veel autobedrijven willen graag hun nieuwe of gebruikte auto’s voorzien van getinte ramen. Dit geldt zowel voor verkochte als voorraadauto’s. Door de voorraadauto’s te voorzien van geblindeerde ramen, neemt de waarde toe. Veel mensen associëren getinte ramen als een luxe. Daarom bieden we blinderen op locatie aan voor autobedrijven die onze folie willen verkopen. Ook leveranciers van autoruiten kunnen bij ons terecht, bijvoorbeeld na schade aan de ruit of als de eindklant een getint raam wenst.

Blinderen voor wederverkopers

Wanneer u onze glasfolieproducten verkoopt aan uw eigen klanten, komen we de auto of bedrijfswagens in de showroom of werkplaats voorzien van folie. Zo hoeft u een netjes gepoetste auto niet onnodig over de weg te laten rijden. Onze mobiele werkplaats is net als onze studio, voorzien van een computergestuurde snijplotter. Hiermee kunnen we ook op locatie de folie voor vrijwel alle autoruiten op maat snijden. Zo hoeven we niet rechtstreeks op de ruit/de auto te snijden.

Blinderen op locatie

Waarom folie toepassen?

Een autobedrijf wil zij klanten niet alleen een mooie, maar ook een goede auto verkopen. Door de auto te optimaliseren, wordt het voor de eindklant een beter product. Het toepassen van folie op de ramen en op de lak, heeft een aantal grote voordelen. In de onderstaande video vertellen Amerikaanse autoverkopers waarom zij de folie van XPEL toepassen.

Onze voordelen voor de wederverkoper

Als wederverkoper van onze glasfolieproducten, ontvangt u van ons het volgende:

  1. We komen indien dat u beter uitkomt, met onze mobiele werkplaats naar u toe om op locatie te blinderen
  2. U ontvangt korting op de standaard tarieven van het blinderen van (bedrijfs-)auto’s
  3. We adviseren u vrijblijvend over de soorten folie. lichtdoorlatenheid, privacyglas etc.
  4. Door samen te werken krijgt u van ons promotiemateriaal waarmee u de eindklant kunt voorzien van informatie over het blinderen van autoruiten

Tarieven autoruiten blinderen

Iedere auto is anders. Daarom bepalen wij niet vooraf een vast tarief. Afhankelijk van uw wensen en autotype, maken wij een offerte voor u op maat. Door met ons samen te werken kunnen we vaste prijzen afspreken voor de verschillende raamtypen (achterruit, zijruiten, voorruit, zonneband, etc. Neem gerust contact op via telefoonnummer 06-81362846 of stuur een e-mail naar info@blindeerservicelunteren.nl. Ook kunt u gebruiken maken van ons offerteformulier op de offertepagina. Wanneer we bij u op locatie komen blinderen vragen we wel voor ruimte voor onze bedrijfswagen in de buurt van de te plakken auto. Zo houden we korte looplijnen en kunnen we efficiënter werken.

Zonneband aanbrengen

Naast het tinten en blinderen van autoruiten, brengen wij zoals gezegd ook raambanden aan. Dit is een strook folie op de voorruit waardoor de bestuurder niet wordt verblind door zonlicht. Daarnaast zorgt de raamband voor een mooiere uitstraling van uw auto of bedrijfswagen. Ook dit kunnen we op locatie verzorgen.

We gebruiken hiervoor 5% lichtdoorlatende folie zodat de bestuurder nog wel het stoplicht kan zien. 

Auto aanleveren

Wanneer u door ons uw auto laat behandelen, kunt u uiteraard ook terecht in onze werkplaats. Wilt u zich in dat geval wel dan onze aanlevervoorwaarden houden?