XPEL Dealer

Bij Blindeer Service Lunteren werken we met professionele producten en gereedschappen van de beste merken, zoals XPEL. Kijk op de website van XPEL om meer te weten te komen over folietoepassingen die uw leven beter/mooier maken:

XPEL WEBSITE

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij van Blindeer Service Lunteren bieden verschillende diensten op gebied van blinderen. Hieronder vindt u een kort overzicht wat u bij ons kunt verwachten.

  • Autoruiten blinderen: gebruik de folie voor een unieke en exclusieve uitstraling van uw auto. Wilt u bespreken welke tint het beste bij uw wensen past? Wij adviseren u graag.
  • Koplampen tinten: maak van uw auto uw droomauto en laat uw koplampen tinten. Met speciale smoke koplampenfolie tinten wij uw koplampen, achterlichten, reflectoren en mistlampen geheel naar uw wensen.
  • Bootruiten blinderen: zorg voor beter zicht, maar minder UV-stralingen door het blinderen van uw bootruiten. Deze zon- en warmtewerende folie zorgen dat uw zicht nog steeds goed blijft, wat natuurlijk belangrijk is.
  • Camper of caravan blinderen: wij tinten camper en caravan ramen net zo makkelijk als normale autoruiten. Dit is naast het reduceren van de temperatuur in de camper ook handig voor inbraakpreventie.
  • Gebouwen blinderen: Het aanbrengen van raamfolie op gebouwen en kantoren laat je over aan de glasfolie specialist van Midden-Nederland: Blindeer Service Lunteren.

Meer informatie over raamfolies ontvangen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de verschillende raamfolies? Neem gerust contact op met Isja Visser, eigenaar van Blindeer Service Lunteren. U kunt ons bereiken via WhatsApp en telefoon op het nummer: 06-81362846. Of stuur een mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van professioneel advies!