Studio

Een auto voorzien van de juiste folie is meer dan alleen maar even een raam te plakken. Daarom hebben we beschikking over een eigen studio waar we voertuigen voorzien van folie. In onze studio beschikken we over een aantal belangrijke zaken, namelijk:

  • Specifieke gereedschappen
  • Computergestuurde foliesnijder
  • De juiste condities voor de foliesoorten
  • Voldoende licht en ruimte

Deze middelen zorgen ervoor dat we (bedrijfs-) auto’s kunnen voorzien van blindeerfolie. In onze tintshop hebben we de vele foliesoorten liggen, zodat u kunt beoordelen welke eigenschappen en tint u belangrijk vindt.

Blindeer Service Lunteren Studio

Snijplotter

Vaak wordt folie met een overmaat op een oppervlakte aangebracht. Vervolgens wordt deze op maat gesneden, waarbij het onvermijdelijk is dat de te plakken oppervlakte ook wordt geraakt. Dit kan ongewenste krassen veroorzaken. Daarom snijden wij de folie op een snijplotter. Bovendien zorgt deze plotter voor minder materiaalverlies. Dit is wat ons onderscheid ten opzichte van onze collega bedrijven. Vanuit een uitgebreide database kunnen we vrijwel alle autoramen via de computer in de plotter inladen. Vervolgens snijden we de folie op de gewenste maat. Het plakken is dan een kwestie van zorgvuldig, lucht- en stofvrij aanbrengen. En eventuele spoilers hoeven niet te worden verwijderd.

Meer comfort, privacy, uitstraling?

Laat uw voertuig in onze studio voorzien van de foliesoort die uw auto:

  1. Comfortabeler maakt – minder warmte
  2. Meer privacy biedt – blinderen van de ramen
  3. Meer uitstraling geeft – mooier design door getinte ramen

Neem contact op voor een afspraak om onze studio te bezoeken of direct uw voertuig van folie te voorzien.

Wist u dat wij nog veel meer doen dan alleen (bedrijfs-) auto’s van folie voorzien? Bekijk al onze diensten.

Impressie van onze studio