Uitleg auto tinten

Auto/bedrijfswagen/camper aanleveren

Wanneer u uw voertuig bij ons wilt laten behandelen, dan verwachten wij dat u uw auto of bedrijfswagen aan een aantal voorwaarden voldoet. Dit niet alleen omdat het ons werk makkelijker maakt, het scheelt onnodige arbeidstijd die we anders aan u in rekeninge moeten brengen. 

Zie onderstaande knop voor meer informatie.

Auto brengen en halen

Onze werkplaats bevindt zich op een boerenerf. U komt bij onze werkplaats door de borden te volgen. 

Wanneer de koeien de stal in en uit kunnen lopen kunt u met de auto niet om de stal rijden. In dat geval kunt gewoon door de stal heenrijden.

U kunt uw auto tot uiterlijk 20:00 uur op werkdagen neerzetten. Normaal gesproken kunt u uw auto aan het einde van de volgende werkdag weer ophalen.

Welke tint/folie wenst u?

We kunnen ons voorstellen dat  op afstand niet goed kunt beoordelen welke folie u op de ramen wilt. Ook is het lastig om de tint te kiezen. We hebben een groot assortiment folie en tinten op voorraad.

Daarom kunt u bij het aanleveren van de auto zelf de folie en de tint kiezen die u wenst. Ter plaatse kunt u de lichtdoorlatendheid testen zodat u gegarandeerd tevreden met het resultaat kunt zijn.

Nog niet alles duidelijk?

Wanneer u iets niet duidelijk is, kunt contact met ons opnemen, maar veel vragen beantwoorden we op onze veelgestelde vragen pagina.